«Ριζική ανανέωση» στην επιτροπή για τον διαγωνισμό καθαριότητας του νοσοκομείου Χίου

Ριζικές λύσεις επέλεξε αυτή τη φορά η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη, η οποία μετά την αποχώρηση δύο μελών και μάλιστα εμπίστων υπαλλήλων της από την επιτροπή σύνταξης των τεχνικών προδιαγραφών για τον διαγωνισμό καθαριότητας, τους άλλαξε όλους πλην του προέδρου, που αποτελεί… σταθερή συνισταμένη.

Με χθεσινή απόφασή της, η οποία αναρτήθηκε στην Διαύγεια σήμερα Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, ορίζονται τα τέσσερα νέα μέλη της επιτροπής. Εξ αυτών τα δύο είναι για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τα άλλα δύο ήταν στην δεύτερη επιτροπή (τριμελή), η οποία εν μια νυκτί άλλαξε τις προδιαγραφές, ανέβασε σε 37 τον αριθμό των εργαζομένων και εκτίναξε τον προϋπολογισμό του έργου από τις περίπου 529.000 ευρώ στις 884.520 ευρώ και για την διετία σε 1.769.040 ευρώ.

Επιπλέον, με την ίδια απόφαση σημειώνεται για τον διαγωνισμό που θα διενεργηθεί ότι κριτήριο κατακύρωσης δεν θα είναι μόνον η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, όπως έλεγαν οι προηγούμενες αποφάσεις, αλλά επιπλέον και «βάσει βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής», έλλειψη που φαίνεται ότι ήταν στην γραμμή της πλημμέλειας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια