Σε αποχή από την αξιολόγηση προτρέπει το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ

«Η “αξιολόγηση” που επιχειρεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποτελεί συνέχεια της αξιολόγησης που επιχείρησε να εφαρμόσει η κυβέρνηση της ΝΔ. Αφορά το χαρακτήρα του κράτους, είναι τμήμα των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεών του, που στόχο έχουν να εξυπηρετεί με αναβαθμισμένο τρόπο τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, να μπορεί να εφαρμόζει πιο αποτελεσματικά την αντιλαϊκή πολιτική», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ καλώντας τους δημόσιους υπαλλήλους να απέχουν της αξιολόγησης.

«Το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Χίου σας καλεί να γυρίσετε την πλάτη στις κυβερνητικές και εργοδοτικές  σειρήνες μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα που ψάχνουν τα διάφορα σημεία σύγκλισης με την κυβέρνηση.

  Οι εργαζόμενοι  στο Δημόσιο, δείξαμε με τον αγώνα μας ότι μπορούμε να ακυρώσουμε στην πράξη την αντιλαϊκή κρατική αξιολόγηση. Στο Δήμο , στην Περιφέρεια, στα νοσοκομεία, σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες και αυτή τη φορά η απεργία –αποχή βρίσκεται σε υψηλά ποσοστά πάνω από το 70%.

 Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τον αγώνα μας με μαζικές διαδικασίες, Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες, με κέντρο αγώνα τα σωματεία μας: Συμμετέχουμε “στην απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα”» , καταλήγει στην ανακοίνωση της η ΑΔΕΔΥ.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια