Σε διαθεσιμότητα ο αρχιφύλακας για την μεταφορά της ηρωίνης

Σε διαθεσιμότητα ετέθη με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 51χρονος Χιώτης αρχιφύλακας, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017, για την μεταφορά ηρωίνης, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Στην ανακοίνωση αυτή, με σημαντική καθυστέρηση προέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου η γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, στην οποία αναφέρονται, επίσης, τα ακόλουθα:

«Από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου σχηματίστηκε, σε συνεργασία με τη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 51χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Χίου και 33χρονου ιδιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (20 Οκτωβρίου 2017), εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου ο 33χρονος να παραλαμβάνει δέμα από τον 51χρονο αρχιφύλακα, το οποίο περιείχε 53,7 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων και ανέλαβε το προανακριτικό έργο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια