Σε ΕΜΧ, λιμεναρχείο, Λιμενικό Ταμείο και Ψαρά η Ισαβέλλα Μπουρνιά

Η υποψήφια βουλευτής Χίου με την Νέα Δημοκρατία κα Ισαβέλλα Μπουρνιά επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και συζήτησε με εκπροσώπους της διοίκησης, την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Ενημερώθηκε ότι η ΕΜΧ από 130 τόνους που παρήγαγε πέρυσι φέτος έφτασε μέχρι στιγμής στους 155 και μέχρι τέλος του χρόνο θα υπολείπεται άλλους 40 τόνους φτάνοντας τους 220 τόνους σύνολο. Συζητήθηκε η ανάγκη να υπάρξει ένα διαφορετικό φορολογικό καθεστώς, το οποίο θα αποτελούσε κίνητρο οι αγρότες να συμμετέχουν στη συνεταιριστική προσπάθεια, αφού οι συνεταιριστές αγρότες φορολογούνται στο 80 % του εισοδήματός τους σε σχέση με τους άλλους αγρότες που φορολογούνται στο 28%.

Επίσης, η κα Μπουρνιά επισκέφθηκε το λιμεναρχείο Χίου και ενημερώθηκε από την λιμενάρχη κα Ειρήνη Αργύρη για θέματα που αφορούν την αστυνόμευση, έρευνα και διάσωση, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε το Λιμενικό Ταμείο Χίου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρό του κ. Αντώνη Κέφη για την δραστηριότητα του φορέα.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 η υποψήφια βουλευτής είχε μεταβεί στα Ψαρά, προκειμένου παρευρεθεί στην εκδήλωση του ολοκαυτώματος. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο νησί, συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Κώστα Βρατσάνο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια