Σε Ικαρία και Σάμο ο Γιάννης Σπιλάνης για τον ιαματικό τουρισμό

Επίσκεψη μιας εβδομάδας σε Ικαρία και Σάμο πραγματοποιεί από την Πέμπτη 23 μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών κ. Γιάννης Σπιλάνης.

Με την ιδιότητά του ως προέδρου της επιτροπής ιαματικού τουρισμού και τουρισμού ευεξίας ο κ. Σπιλάνης θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους των νησιών, προκειμένου να εξεταστούν τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα σχετικά με την αδειοδότηση των πηγών.

Με την ευκαιρία θα συζητηθούν και οι δυνατότητες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές και να εκσυγχρονιστούν για να προσελκύσουν ένα ευρύ κοινό που αναζητεί όχι απλά τη θεραπεία, αλλά την χαλάρωση και την ευεξία.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους φορείς, ώστε να εξεταστεί με ποιόν τρόπο η ανάπτυξη του τουρισμού ευεξίας, που συνδυάζεται απόλυτα με την διατροφή, το περιβάλλον, τις υπαίθριες δραστηριότητες κ.ά., μπορεί να γίνει η βάση για ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης των νησιών μας. Στόχος είναι να σχεδιαστούν δράσεις που να μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ 2021-27.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια