Σε ηλικία 46 ετών έχασε την μάχη για την ζωή ο δικηγόρος Ιωακείμ Αντωνίου

Έχασε την μάχη για την ζωή, σε ηλικία 46 ετών, ο δικηγόρος Χίου Ιωακείμ Αντωνίου, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του εκλιπόντος θα ψαλεί στις 3.30 το απόγευμα της Παρασκευής 1η Φεβρουαρίου 2019, από τον ιερό ναό Ευαγγελίστριας, στην πόλη της Χίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Δ.Σ. Χίου, που συνήλθε εκτάκτως το πρωί της Παρασκευής, αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στην επικήδεια εκφορά του και να διαθέσει το ποσό των 100 ευρώ στο γηροκομείο Χίου, εξέδωσε δε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Ο εκλιπών υπήρξε μέλος του Δ.Σ. Χίου από τις 18.1.2000 και υπηρέτησε με ήθος, κατάρτιση και σεμνότητα την μαχόμενη δικηγορία στη Χίο επί 19 χρόνια. Πτυχιούχος της Νομικής ΣΣχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ασκήθηκε στο πλευρό του Γεωργίου Κοκκαλιάδη από το 1998 μέχρι την ορκωμοσία του, το 2000. Από τότε και μέχρι σήμερα εργάστηκε ως συνεργάτης στο γραφείο των συναδέλφων δικηγόρων Χρήστου και Γιάννη Μικέδη. Το 2005 προάχθηκε σε δικηγόρο στο Εφετείο Αιγαίου.

Ο συνάδελφός μας Ιωακείμ Χριστ. Αντωνίου έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 του χρόνια ,με διακριτικότητα πάντοτε αγωνίσθηκε από τα παιδικά του χρόνια δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων υγείας του ,που παρ όλα αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο για την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, την αποφοίτησή του από αυτήν και τον έντιμο βηματισμό του στη δικηγορία, δίνοντάς μας ένα παράδειγμα θέλησης και πάλης για τη ζωή».