Σε κάθε οικοδομή για τις συλλογικές συμβάσεις οι οικοδόμοι του ΠΑΜΕ

Για τις νέες συμβάσεις θα ενημερώσει οικοδομή την οικοδομή  όλους τους συναδέλφους της η Ταξική Ενότητα του Σωματείου Οικοδόμων Χίου. Με ανακοίνωση της καταγγέλλει τη διοίκηση του σωματείου για προσπάθεια εγκατάστασης ενός πελατειακού καταλόγου από όπου θα αντλούν ψήφους μέσω τη εξεύρεσης εργασίας για τους οικοδόμους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρουν:

“Η πλειοψηφία του ΔΣ στην πραγματικότητα όμως έχει χρώμα. Είναι των πολιτικών που μας έχει ρημάξει τη ζωή. Που μας έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τα βασικά για την επιβίωσής μας, που μας μπλέκει όλο και πιο βαθιά στους πολεμικούς ανταγωνισμούς κάνοντάς μας στόχο.

Η παράταξή μας με τις λιγοστές δυνάμεις που διαθέτουμε, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε και όλα τα γιαπιά και τις οικοδομές στο νησί να ενημερώσουμε κάθε συνάδελφο για τις νέες συμβάσεις της Ομοσπονδίας.

Η δράση μας όμως δεν θα σταματήσει εδώ. Θα ενταθεί το επόμενο διάστημα με πρωτοβουλίες έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το αίσχος και η κοροϊδία από την πλειοψηφία του ΔΣ του Σωματείου μας. Θα σπάσουμε τη σιγή νεκροταφείου που έχουν επιβάλλει, έτσι ώστε να ακουστεί δυνατά η φωνή των οικοδόμων. Η οργή και η αγανάκτηση να γίνει οργάνωση στο Σωματείο που θα ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση.

Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους να στηρίξουν τι προσπάθειες μας έτσι ώστε να καταγραφούν οι οικοδομές όπου δεν εφαρμόζεται νέα σύμβαση, να καταγραφούν οι οικοδομές όπου οι συνάδελφοι δουλεύουν ανασφάλιστοι, να καταγραφούν οι οικοδομές όπου οι συνάδελφοι δεν δουλεύουν με τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και Ασφάλειας.

Χωρίς εσένα σκεπάρνι δεν χτυπά εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά!”

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια