Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 40χρονος υπαξιωματικός στο Σκυλίτσειο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Χίου ο 40χρονος υπαξιωματικός, που τραυματίσθηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα, το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Φεβρουαρίου 2019, στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι Χίου.

Οι γιατροί έδωσαν πολύωρη μάχη στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση κυρίως των τραυμάτων στο κεφάλι του τραυματία, που μεταφέρθηκε στην εντατική λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν τίθεται στην παρούσα φάση ζήτημα μεταφοράς του τραυματία στην Αθήνα, το χειρουργείο ολοκληρώθηκε κανονικά και πλέον οι γιατροί αναμένουν την αποψινή νύκτα και γενικότερα το επόμενο διάστημα για να διαπιστώσουν τις αντιδράσεις και την πορεία της εξέλιξης της υγείας του.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά του ο διοικητής της 96 ΑΔΤΕ ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής, συμπαραστεκόμενος στον ίδιο και στην οικογένειά του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:55 Μάχη δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Χίου για να απομακρύνουν τον κίνδυνο για την ζωή του 40χρονου υπαξιωματικού από την Κοζάνη, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο, που συνέβη στις 14:45 της Πέμπτης, στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι Χίου.

Ο τραυματίας βρίσκεται στο χειρουργείο και το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αιμάτωμα στο κεφάλι, για το οποίο δίνουν την μάχη οι γιατροί.

Στο νοσοκομείο Χίου έχει μεταβεί, για συμπαράσταση στον τραυματία, εκτός από τον ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κιμουρτζή και η 50χρονη οδηγός του Ι.Χ. που ενεπλάκη στο τροχαίο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:33

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ενός στρατιωτικού (υπαξιωματικός), ηλικίας 40 ετών, συνέβη στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι της Χίου, λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Φεβρουαρίου 2019.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγκρούσθηκαν Ι.Χ. αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στρατιωτικού, που οδηγούσε το δίκυκλο.

Ο τραυματίας έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου, όπου οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Στο νοσοκομείο Χίου βρίσκεται και ο στρατιωτικός διοικητής Χίου ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια