Σε λήθαργο η δημοτική αρχή, καταγγέλλει η Πρωτοβουλία για τη Χίο

Λήθαργος, στασιμότητα και έλλειψη πνεύματος συνεργασίας διακατέχει την δημοτική αρχή Κάρμαντζη κατήγγειλαν τα στελέχη της Πρωτοβουλίας για τη Χίο, σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος κ. Μανώλης Βουρνούς επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί η δημοτική αρχή να πορεύεται με τον αέρα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και να μην προχωρούν σοβαρά έργα υποδομής που έχει ανάγκη το νησί.

Αναφερόμενος στον αναπτυξιακό οργανισμό, μίλησε ευθέως για τακτοποίηση ημετέρων, αντί να δει πώς αυτός ο οργανισμός θα μπορούσε να συνεισφέρει στο νησί, μέσα από μια μελέτη με βάση τις πραγματικές συνθήκες και όχι με φωτογραφικές αποτυπώσεις και επιλογές.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Παντελής Καμπούρης κατηγόρησε για ανεπάρκεια την διοίκηση του Ν.Π., ενώ αναφερόμενος συνολικά στην δημοτική αρχή τόνισε ότι δεν προχωρά σειρά έργων, τις διαδικασίες των οποίων ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Χίου.

Στα θέματα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου αναφέρθηκε ο κ. Νίκος Λαμπρινούδης, επισημαίνοντας σημαντικές καθυστερήσεις στα έργα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια