Σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, Τμήμα Αλιείας, Ιχθυόσκαλα, Υπηρεσίες Δήμου και Περιφέρειας ο Τριαντάφυλλος και στα Γραφεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Στο πλαίσιο των επαφών του συνδυασμού ΣυμμαΧία Αξιών με φορείς, θεσμούς και σωματεία, οι περιοδείες συνεχίστηκαν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Χίου, το Τμήμα Αλιείας και την Ιχθυόσκαλα, τις Υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά και τα γραφεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
“Ως προς την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών, είναι πάντα για εμάς μεγάλη η χαρά να επισκεπτόμαστε τα γραφεία της. Είναι και περηφάνια για τη Χίο που προοδεύει, για τη Χίο που μέσα από έναν κραταιό συνεταιρισμό πάει σε όλο τον πλανήτη, που κάθε χρόνο κάνει άλματα προς τα μπροστά!
Για τη Συμμαχία αξιών η επικοινωνία με τους φορείς και την διοίκηση είναι καταλυτικής σημασίας διότι αποτελούν βασικούς πυλώνες στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας αλλά και μέσα υλοποίησης πολιτικών, όταν βέβαια η διοίκηση τις σχεδιάζει και τις εφαρμόζει.
Παράλληλα είναι ιδιαίτερης σημασίας οι επαφές μας αυτές διότι τόσο οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών όσο και τα μέλη των σωματείων και φορέων αποτελούν τη ψυχή τους και σε εκείνους οφείλεται η καλή και αποτελεσματική τους λειτουργία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Είμαστε και θα είμαστε κάθε ημέρα πλάι σας, με απλά λόγια και σκέψεις, με δημιουργικές πρωτοβουλίες και όραμα, που βήμα βήμα θα φέρουν τη Χίο στη θέση που της αξίζει! Έτσι, με ανοιχτό διάλογο, με ειλικρίνεια και αγώνα, θα κάνουμε τη Χίο ξανά πρωταγωνίστρια!”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.