Σε Πυργί, Θυμιανά, Καστέλο και Νοσοκομείο ο Κώστας Τριαντάφυλλος

Στην Αγία Παρασκευή στο Καστέλο, στο Νοσοκομείο, στα Θυμιανά και το Πυργί βρέθηκε η Συμμαχία Αξίων και ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Κώστας Τριαντάφυλλος.
Ο Κώστας Τριαντάφυλλος δεσμεύθηκε για την ολοκλήρωση νέας πτέρυγας δημοτικού σχολείου Θυμιανών, την ανακαίνιση της αγροτικής αποθήκης Θυμιανών σε συνεργασία με την ΕΜΧ και της δημοτικής αποθήκης Θυμιανών, για δημιουργία αποθηκευτικού και εκθεσιακού χώρου με θεματικές: επεξεργασία πέτρας, μόστρα, εργοστάσιο Κεραμείων.
 ναβάθμιση του δημοτικού σταδίου Πυργίου. Ανάδειξη της τέχνης της χαρακτικής στο Πυργί. Ενεργοποίηση κληροδοτήματος Λαγούδη προς όφελος του σχολικού κέντρου Πυργίου. Δημιουργια βιολογικού καθαρισμού κλειστού συστήματος τύπου compact στο Πυργί (όπως και στη Καλαμωτή, στα Μεστά, στην Ελάτα, στη Συκιάδα καθώς και περιφερειακά της πόλης). Αξιοποίηση του «πόρτο Καστέλο» προς όφελος της περιοχής σε συνεργασία με την Ένωση Αγιοπαρασκευουσιων Κρήνης Μικρας Ασίας. Επισκευή της αυλής του Βουρειου Δημοτικού Σχολείου, όπου μας δηλώθηκε ότι έχουν καταγράφει πολλοί τραυματισμοί παιδιών.
 Αξιοποίηση, φροντιδα και επιμέλεια της παραλίας της Αγιας Παρασκευής («το Γιαλουδάκι»)και καθιέρωση λογικων τιμων μίσθωσης καθώς και άμεση εκπόνηση μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης της.