Σεμινάρια φλάουτου στην αίθουσα της Φιλαρμονικής

Σεμινάρια φλάουτου για μαθητές όλων των επιπέδων, θα πραγματοποιήσει ο εξαίρετος φλαουτίστας Γιώργος Σκριβάνος καλεσμένος του συλλόγου γονέων της Φιλαρμονικής Δήμου Χίου, από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2021. Τα σεμινάρια απευθύνονται στα μέλη της φιλαρμονικής, σε σπουδαστές των ωδείων ,του μουσικού σχολείου και για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο σύλλογος γονέων της Φιλαρμονικής του δήμου, υποστηρικτικά στις δράσεις που οργανώνει το ΝΠΔΔ ΧΙΟΥ, σε τακτά πλέον χρονικά διαστήματα, προσκαλεί εξαιρετικούς μουσικούς με πλούσιο βιογραφικό και κυρίως άριστη διδακτική και πρακτική εμπειρία.

Σκοπός αυτών των σεμιναρίων είναι παράλληλα με την τακτική διδασκαλία που έχουν τα παιδιά στη Χίο με τους καθηγητές τους, να ενισχυθούν με γνώσεις και τεχνικές που δεν είναι εύκολο να αποκομίσουν στο νησί. Να εμβαθύνουν και αποκτήσουν πρόσβαση σε γνώση ειδικών και έμπειρων μουσικών να διερευνήσουν σε βάθος το μουσικό αντικείμενο διαδραστικά και να αποκομίσουν πληροφορίες που θα τους φανούν χρήσιμες στη μουσική τους εξέλιξη.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2271350047,6992270237 καθώς στο facebook : Φιλαρμονική Δήμου Χίου & στο instagram: filarmoniki.chiou

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια