Σφίγγα ο Κάρμαντζης για την νέα δομή που θα προτείνει στο Δ.Σ. την Δευτέρα

Απέφυγε να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση στα ερωτήματα που ετέθησαν για την μονοθεματική συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου 2021 του δημοτικού συμβουλίου, που θα συζητήσει το θέμα της πρότασης της δημοτικής αρχής για την νέα δομή προσφύγων και μεταναστών, ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης.

Τα ερωτήματα για το θέμα, στην σημερινή (Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021) συνεδρίαση του σώματος, έθεσαν οι επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών κ. Κώστας Τριαντάφυλλος και Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μάρκος Σκούφαλος. Κυρίως σε σχέση με την αντίθεση του υπόψη θέματος με την προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την δημιουργία δομής έως 500 ατόμων για καταγραφή και ταυτοποίηση και μόνον. Απόφαση την οποία πολλάκις ο δήμαρχος έχει χαρακτηρίσει ως «ευαγγέλιο».

Επισημάνθηκε, επίσης, ότι στην πρόσκληση για την συνεδρίαση της Δευτέρας δεν υπάρχει εισήγηση επί του θέματος, κάτι για το οποίο ο κ. Παύλος Καλογεράκης παρέπεμψε στον δήμαρχο και στην δημοτική αρχή που ζήτησαν την συγκεκριμένη μονοθεματική συνεδρίαση.

Στην απάντησή του ο κ. Κάρμαντζης παρέπεμψε στην συνεδρίαση της Δευτέρας, 15 Φεβρουαρίου 2021, όπου – όπως είπε – θα δοθούν «οι δέουσες απαντήσεις» σε όλα τα ερωτήματα και για «τα ευαγγέλια και για τα αναλόγια…»!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια