Σφοδρές χιονοπτώσεις και απαγόρευση κυκλοφορίας

Κλειστοί στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονοπτώσεων παραμένουν οι περισσότεροι επαρχιακοί δρόμοι προς τη Βόρεια Χίο, ενώ η τροχαία Χίου με κατά τόπους κλιμάκιά της ενημερώνει τους οδηγούς και ουσιαστικά απαγορεύει την πρόσβασή τους μέχρι νεωτέρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την τροχαία Χίου κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι Χίος – Καρυές – Αυγώνυμα, Χίος – Βολισσός, Πιτυός – Καρδάμυλα, ενώ προβλήματα φαίνεται ότι υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο του κύκλου της Αμανής.

Χιονοπτώσεις επίσης σημειώνονται στην περιοχή Αγίου Γιώργη Συκούση και Δαφνώνα, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες έχουν εγκλωβισθεί δύο οχήματα στο «18»

Μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Χίου επιχειρούν για την διάνοιξη του επαρχιακού δικτύου.

Επί ποδός από το βράδυ της Κυριακής 6 Ιανουαρίου 2019 και ο δήμος Χίου με τον δημοτικό σύμβουλο, υπεύθυνο του τμήματος πολιτικής προστασίας κ. Γιώργο Ζώα να συντονίζει τις προσπάθειες με τη συνδρομή της δημοτικής συμβουλίου κας Βιβής Ποταμούση.

Από τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Χίου κ. Γιάννη Κουντουριάδη επισημαίνεται ότι η νύκτα προδιαγράφεται δύσκολη και για τον λόγο αυτόν παρακαλούνται οι πολίτες να μην κυκλοφορούν με τα οχήματά τους στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που σημειώνονται χιονοπτώσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σχόλια