Σκόνταψε, έπεσε, κτύπησε – Στο εδώλιο ο αντιδήμαρχος Νίκος Καρασούλης

«Βαρειά καμπάνα» κι όχι καμπανάκι κτυπά για τους υπεύθυνους και αρμόδιους εκτέλεσης ή και συντήρησης έργων στον δημόσιο χώρο, με δύο συνεχόμενες εισαγγελικές παρεμβάσεις, κίνηση της ποινικής διαδικασίας και παραπομπή των υπευθύνων στο δικαστήριο.

Πριν λίγες ημέρες, μια γυναίκα καθώς περπατούσε στον πιο κεντρικό εμπορικό δρόμο της Χίου, στην Απλωταριά, σκόνταψε σε πλάκες του οδοστρώματος που είχαν φύγει από την θέση τους  – στην διασταύρωση με τις οδούς Πασπάτη και Ψυχάρη – έπεσε και μάλιστα κτύπησε πάνω στην βυθιζόμενη μπάρα που κλείνει την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί – ευτυχώς ελαφρά – και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μέσα στην ατυχία της η γυναίκα στάθηκε… τυχερή, καθώς η εισαγγελέας πρωτοδικών Χίου κα Σπυριδούλα Σταυράτη, που βρισκόταν εκεί κοντά αντελήφθη το περιστατικό, επενέβη άμεσα και έδωσε εντολή στον  διοικητή του αστυνομικού τμήματος Χίου κ. Γιάννη Αραμπαζή να αναζητήσει τον υπεύθυνο και να κινήσει τις προβλεπόμενες ποινικές διαδικασίες.

Ο υπεύθυνος βρέθηκε και μάλιστα γρήγορα στο πρόσωπο του αντιδημάρχου καθημερινότητας του δήμου Χίου κ. Νίκου Καρασούλη, ο οποίος γλύτωσε το αυτόφωρο λόγω της αποχής των δικηγόρων, πλην – όμως – η υπόθεσή του παίρνει τον δρόμο της τακτικής διαδικασίας και θα οδηγηθεί στο εδώλιο, τουλάχιστον για τις σωματικές βλάβες που επέστη η άτυχη γυναίκα και ό,τι άλλο προκύψει από την δικογραφία.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις ίδιες ημέρες είχε συμβεί ένα άλλο περιστατικό με τον εργολάβο που δεν είχε λάβει τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας κατά την εκτέλεση έργων συντήρησης στην περιοχή της Καλλιμασιάς Χίου και ο οποίος πήρε ρητή δικάσιμο να δικασθεί τον Σεπτέμβριο για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Στην παραπάνω φωτό ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς “επιβλέπει” εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε άλλο σημείο της Απλωταριάς, τον Μάρτιο του 2015. 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια