Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Κάποιοι προκαλούν εσκεμμένα εντάσεις

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου και ο Σύλλογος Γυναικών  καταδικάζει την ύστερα από καταγγελία παρέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της διανομής φυλλαδίων από τα μέλη του έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου και υποστηρίζει ότι κάποιοι γονείς προκαλούν εντάσεις εσκεμμένα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρουν:

“Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων  και ο Σύλλογος Γυναικών Χίου καταδικάζουν την προσπάθεια παρεμπόδισής μας, με την κλήση της Αστυνομίας, να ενημερώσουμε με τις θέσεις μας αναφορικά με το δικαίωμα των προσφυγόπουλων να πάνε στο σχολείο, τους γονείς του 2ου Δημοτικού σχολείου. Τις ανακοινώσεις μας τις είχαμε δημοσιοποιήσει το προηγούμενο διάστημα στα τοπικά ΜΜΕ και αντίστοιχη ενέργεια είχαμε πραγματοποιήσει σε σχολεία, εκφράζοντας την ξεκάθαρη θέση μας υπέρ αυτού του δικαιώματος των προσφυγόπουλων, διεκδικώντας ταυτόχρονα συγκεκριμένα μέτρα.

Η κλήση της Αστυνομίας, δείχνει ότι κάποιες πολιτικές δυνάμεις θέλουν να δημιουργήσουν εντάσεις με σκοπό να αποπροσανατολίσουν από το βασικό ζήτημα που δεν είναι άλλο από το δικαίωμα όλων των παιδιών του κόσμου στη μόρφωση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τις γυναίκες, τις μητέρες, να επαγρυπνούν. Να μην επιτρέψουμε να γίνουν αποδέκτες τέτοιων ενεργειών φίμωσης συνδικαλιστών αλλά και εκφοβισμού.

Καλούμε τους γονείς να συμμετέχουν μαζικά στο καλωσόρισμα των προσφυγόπουλων σε όλα τα σχολεία”.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια