«Σουβλάκι πάρτι» την Παρασκευή από το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ίωνες Χίου

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στήνονται οι ψησταριές στην πλατεία Βουνακίου για το «Σουβλάκι πάρτι», που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ίωνες Χίου, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά του λεωφορείου που θα μεταφέρει τους αθλητές και τις αθλήτριες στο Φαφαλίειο και στο κολυμβητήριο, για τις προπονήσεις τους.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μουσικοί Σταμάτης και Απόστολος Πούπαλος, Σοφία Χατζαθανάση, Γιώργος Βενέτης, Χρήστος Τσιαδής και οι Μάκης Γεωργακάκης, Μάριος Νεαμονιτάκης και Γιάννης Σορανίδης.

Θα χορέψουν τα νεανικά τμήματα του ΦΑΡΟΥ, της ΠΕΚΕΒ, του “Γεώργιου Βούρου”, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Γ. Θεοτοκάς, ο ΜΕΟΘ, ο Σύλλογος του Νεχωρίου “Άγιος Μηνάς”, ο Λαογραφικός Όμιλος “Λ. Αλλάτιος”, οι “Χίοι εν Χορώ”, καθώς και τα χορευτικά τμήματα του ειδικού δημοτικού σχολείου Χίου, του ειδικού γυμνασίου Χίου και το χορευτικό τμήμα των Ιώνων.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό έχει ανοίξει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για όσους επιθυμούν να στηρίξουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτή: GR 8601104900000049048021288

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια