Σπάστε φόβους και ενοχές, βγείτε στο ξέφωτο, από τον «Αχυρώνα» του ΦΟΒ (φωτό)

Βελόνες μέσα στ΄ άχυρα φοβίες, ενοχές και προκαταλήψεις, που κατατρύχουν χιλιάδες, εκατομμύρια συνανθρώπους μας, τους εγκλωβίζουν στον εαυτό τους και στα χειρότερα και πιο σκοτεινά σημεία του μυαλού τους, τους απομακρύνουν από τον πραγματικό κόσμο, που σίγουρα έχει και τις καλύτερες πλευρές του, αρκεί να τις αναζητήσει κανείς.

Και κάπως έτσι, άντε να βγάλεις τα μέσα έξω σου, κυριολεκτικά ψάχνοντας μέσα στον «Αχυρώνα», δύσκολα, επίπονα, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η ομώνυμη θεατρική παράσταση στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου, σε σκηνοθεσία Νίτσας Κλούβα, που ανέβηκε χθες και επαναλαμβάνεται σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30, στην αίθουσα του ΦΟΒ, φαίνεται να δίνει τον οδικό χάρτη, για να βγει κανείς από το κουβάρι του αχυρώνα του μυαλού στο ξέφωτο της κοινωνικότητας.

Με επαγγελματισμό οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας Αυλαία του ΦΟΒ κρατούν το κοινό σε εγρήγορση, δίνοντάς του στο τέλος διέξοδο και προοπτική.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΦΟΒ κ. Πολύδωρος Στείρος, προλογίζοντας την παράσταση, εξήρε την καλή δουλειά που έγινε από την ομάδα και η οποία προστίθεται στις έως σήμερα επιτυχημένες παραστάσεις της, ειδικότερα εφέτος στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΦΟΒ.