Στα υδροπλάνα ο όμιλος Χανδρή

Στα υδροπλάνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία Hellenic Seaplanes επενδύει ο όμιλος Χανδρή, κίνηση που ανάγεται σε μεγάλο στοίχημα για τον κ. Αλέξανδρο Χανδρή, της χιώτικης ναυτιλιακής οικογένειας.

Ο επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ναυτιλία και την ενέργεια, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο επενδυτικό σχήμα της Hellenic Seaplanes αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν στον τομέα των υδατοδρομίων στη χώρα μας.

Ο κ. Χανδρής είναι το νέο μέλος που εντάσσεται επίσημα στην οικογένεια της Hellenic Seaplanes και αναμένεται να επενδύσει στη δημιουργία υδατοδρομίων, αρχικά στη Χίο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ψαρά και τις Οινούσσες.

Σε σχετική δήλωσή του επισημαίνει ότι «είμαστε σίγουροι ότι η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα έχει τεράστια δυναμική στην προσέλκυση του παγκόσμιου τουρισμού και σκοπεύουμε να είμαστε ένα μέρος του μηχανισμού που θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας».

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία Hellenic Seaplanes είναι η μοναδική που κατέθεσε προσφορά για τα υδατοδρόμια στη Χίο.

xandris alex

Ο κ. Αλέξανδρος Χανδρής (αριστερά) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hellenic Seaplanes κ. Νικόλαο Χαραλάμπους

Συμφωνία Hellenic Seaplanes και NRG

Η υπογραφή της σχετικής συμφωνίας της Hellenic Seaplanes με την NRG, εταιρεία ενέργειας συμφερόντων της οικογένειας Χανδρή, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κρίσιμη οικονομικά περίοδο για τη χώρα και έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας που υπεγράφη με τη GlobiLed, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του led στην ελληνική αγορά με παρουσία σε 13 χώρες του εξωτερικού.

Η NRG δραστηριοποιείται από το 2012 στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, έχοντας ως κύριο αντικείμενο την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας προς μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η NRG δραστηριοποιείται, επίσης, δυναμικά στην εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας (electricity trading) στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Πρόκειται για μια από τις ταχύτερα  αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που χρόνο με το χρόνο κερδίζει σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια αγορά.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας NRG κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, η δυναμική είσοδος της Hellenic Seaplanes στην ελληνική αγορά αναμένεται να δώσει ουσιαστική ώθηση στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια