Στα Καρδάμυλα το «ΑΡΤΙΟΝ»

Με  ΟΡΤΣΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ βάζει πλώρη για τα Καρδάμυλα, το «ΑΡΤΙΟΝ», με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων

Η  μουσική βραδιά αγάπης «Ορτσα τα πανιά» επαναλαμβάνεται αυτήν τη φορά στο καφέ-μπαρ ΑΠΟΤΗΙΚΙ, στην παραλία Μαρμάρου την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 , στις 20.00.

Η μουσική παρέα του Μάριου Νεαμονιτάκη, πλαισιωμένη από μέλη και φίλους του «ΑΡΤΙΟΝ», θα μας ταξιδέψει  και πάλι αρχικά με τραγούδια της θάλασσας , και της ναυτοσύνης, και στη συνέχεια  όλη η συντροφιά , θα  μας οδηγήσει σε πολλά  μουσικά μονοπάτια .

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: Χρήστος Τσιαδής και Γιώργος Τσιβής  με το μπουζούκι τους,  ο Σίμος Καραολάνης με τα κρουστά του, ο Δημήτρης Ζαφείρης με φυσαρμόνικα και η Βάσω Κριτάκη με το ντέφι της. Φυσικά και θα πουν μερικά τραγουδάκια.

Μαζί τους τραγουδιστικά η Δώρα Βαβούλα, ο Γιώργος Σκυριώτης, ο Μάριος Ρηγάκης, ο Μιχάλης Κοντούδης,  και ο καπετάν  Στέλιος Κουμπιάς. Ευπρόσδεκτοι και όλοι όσοι θέλουν να τραγουδήσουν μαζί τους.

 

Η μουσική βραδιά  αποτελεί ακόμα μια  αφορμή για την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης σε ένα συμπατριώτη μας που τη χρειάζεται από όλους μας, με πρόταση του συνδιοργανωτή φορέα των Καρδαμύλων.

Τον γνωστό μας Παντελή με το ποδήλατο και το τραντζιστοράκι του, που νοσηλεύεται ήδη στην Αθήνα.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς και ελπίζουμε οι θαμώνες να τον γεμίσουν  με τον οβολό  τους.    

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά  πρωτόκολλα.

Κρατήσεις θέσεων στο Καφέ Μπαρ ΑΠΟΘΗΚΗ στα Καρδάμυλα΄΄, τηλ .6940584923 και 22720 22151.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια