Στα μαύρα η Καλαμωτή

Θρηνεί η Καλαμωτή τον ξαφνικό θάνατο του 48χρονου  Μικέ Σταμούλα . Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, στις 16.30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.

Μαχητή πάλευε χρόναι με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς όμως αυτό να τον κάνει να παραιτηθεί από τη ζωή, από τις χαρές και από όλες τις κοινωνικές δράσεις στο χωριό του και όχι μόνο.

Όλοι αγαπούσαν τον Μικέ για τον χαρακτήρα και το ήθος του και γι αυτό η απώλεια του αποτελεί χτύπημα πρωτίστως για την οικογένεια του και για όλη την κοινωνία της Καλαμωτής και των Νοτιοχώρων και για την ΕΜΧ, όπου εργάζονταν.

Ψήφισμα της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής

Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Καλαμωτής, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του φίλου και επί σειρά ετών παράγοντα του σωματείου Μικέ Μ. Σταμούλα, συνήλθε εκτάκτως και με την συναίνεση του προπονητή, των αθλητών και των πρώην προέδρων του σωματείου αποφάσισε τα κάτωθι ως ελάχιστο φόρο τιμής για την πολυετή προσφορά του.

⦁ Να παραστεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και οι αθλητές του σωματείου στην εξόδιο ακολουθία.

⦁ Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και να φορεθεί περιβραχιόνιο πένθος στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.

⦁ Να δοθεί χρηματικό ποσόν στην μονάδα νεφροπαθών Χίου για προμήθεια εξοπλισμού ή αναλώσιμων, κατά τις ανάγκες της μονάδας.

⦁ Να διοργανώσει αθλητικό γεγονός, με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών σωματείων, στη μνήμη του.

⦁ Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια