Στα όριά του το νοσοκομείο, παρά τις εξαγγελίες

Την πλήρη απραξία της κυβέρνησης για την ενίσχυση και οχύρωση του νοσοκομείου της Χίου απέναντι στο δεύτερο κύμα του κορονοϊού, στηλιτεύει με δηλώσεις του με αφορμή την Μέρα Δράσης για την Υγεία ο πρόεδρος του ΣΕΣΝΟΧ κ. Γιάννης Λαμαπαδοχυτός.

Ο κ. Λαμπαδοχυτός τόνισε ότι στο ακτινολογικό οι βάρδιες δεν βγαίνουν, αφού οι γιατροί όπως και τον Μάρτη δεν επαρκούν κάτι που συμβαίνει και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που δεν μπορεί να διαχειριστεί περισσότερα από τρία κρεβάτια,  ενώ όσο αφορά στα υλικά, αυτά  έρχονται με το σταγονόμετρο.

Ο κ. Λαμπαδοχυτός αναφέρθηκε και στο κλείσιμο τω εξωτερικών ιατρείων τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο ο κόσμος μένει χωρίς πρωτοβάθμια φροντίδα και θα αναγκάζεται να πηγαίνει σε ιδιώτες γιατρούς πληρώνοντας από το υστέρημα του.

Τη συμπαράσταση της ΑΔΕΔΥ στους εργαζόμενους και τους γιατρούς του Νοσοκομείου εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ κ. Μάρκος Σκούφαλος.

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, πάλι μπροστά στους ήρωες γιατρούς που όμως τα μεγάλα λόγια δεν  συνοδεύονται από μεγάλες πράξεις. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εγκληματικές», τόνισε.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια