Στάθης: Δύσκολος αγώνας απέναντι σε πόλωση και οικονομικά συμφέροντα

Ως νέο ξεκίνημα για την παράταξη θεωρεί την εκλογή ενός συμβούλου στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Χίου κ. Μανώλης Στάθης, επισημαίνοντας ότι η εκλογική διαδικασία ήταν δύσκολη «απέναντι σε ένα κλίμα πόλωσης και οικονομικών συμφερόντων».

Για την στάση που θα τηρήσει η παράταξη στον δεύτερο γύρο της Κυριακής, η απόφαση θα ληφθεί την προσεχή Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση του Δικτύου Πολιτών.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ Στάθη έχει ως εξής:

Δώσαμε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε ένα κλίμα πόλωσης και οικονομικών συμφερόντων.

Δώσαμε έναν αγώνα στα πλαίσια της δημοκρατικής μας αντίληψης, του σεβασμού προς τους συμπολίτες αλλά και τους συνυποψήφιους μας.

Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας το Δίκτυο Πολιτών Χίου πέτυχε την εκλογή ενός συμβούλου στο δημοτικό συμβούλιο κι αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα για μας.

Με τον ίδιο σεβασμό και επίπεδο που πορευτήκαμε προεκλογικά θα συνεχίσουμε και από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου εκπροσωπώντας τον χιώτικο λαό, τον σκεπτόμενο, ενεργό και προβληματισμένο πολίτη που συμμετέχει ενεργά σε όλες τις κοινωνικές δράσεις.

Μπορεί η αριστερά να πέρασε τραυματισμένη από τις συμπληγάδες της πόλωσης, αυτής της κομματικής διαδικασίας αλλά θα είναι παρούσα, θα συμμετέχει, θα ελέγχει και όπου κρίνει θα συνεργάζεται γιατί ο στόχος είναι να έχουμε τη Χίο που μας αξίζει.

Ευχαριστώ όλους τους συντρόφους για αυτή την κοινή πορεία και ευχαριστώ και τους Χιώτες που μας στήριξαν μεγαλώνοντας τη δύναμη και τη φωνή μας.

Η στάση του συνδυασμού για τον β’ γύρο των εκλογών, θα συζητηθεί σε συνέλευση την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια