Στη Χίο Παρασκευή και Σάββατο η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Στη Χίο θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Ιουλίου, η κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, εκπρόσωπος Τύπου της ευρωομάδας της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της επιτροπής διεθνούς εμπορίου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Η κα Ασημακοπούλου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου κ. Παντελή Λεγάτο και μέλη του Επιμελητηρίου. Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σχετικά με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Access2Markets», όπως και οι δυνατότητες ανάπτυξης του εξαγωγικού τους προφίλ και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους στις διεθνείς αγορές.

Επίσης, θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Χίου  κ. Μάρκο και τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη. Τέλος, η κα Ασημακοπούλου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με θεσμικούς φορείς, εκπροσώπους των επιχειρήσεων του νησιού της μαστίχας, αλλά και τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια