Στη Μυτιλήνη το Σείστρο, για βραδυά ποίησης

Με την ποίηση ταξίδεψαν και στην κυριολεξία τα μέλη του “Σείστρο” που το προηγούμενο Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 επισκέφτηκαν τη Μυτιλήνη καλεσμένοι από το Φιλοτεχνικό Όμιλο Μυτιλήνης όπου σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση διαβάστηκαν ποιήματα των μελών της ομάδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του ΦΟΜ με την απαγγελία ποιημάτων από τις Ντέσσυ Κομνηνού,  Μαρία Γερούλια,  Γεωργία Σαλεβουράκη και  Ειρήνη Δημητρίου, με τη συνοδεία πιάνου από την  Νίκη Κεραμέκη. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε μία μικρή συζήτηση με το κοινό και μέλη της ομάδας έκαναν και κάποιες δηλώσεις σε τοπικά μέσα.

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση στόχος της ομάδας είναι ο συντονισμός και με άλλες πολιτιστικές ομάδες και συλλόγους από τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου με στόχο αρχικά τη γνωριμία και στη συνέχεια τη δικτύωση και την από κοινού ανάληψη πολιτιστικών δράσεων ώστε να ενδυναμωθεί η συνεργασία και η ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ των ομάδων.

Κατά την παραμονή τους εκεί τα μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν μουσεία και πολιτιστικούς χώρους όπως και βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Μυτιλήνης, στο οποίο οι φίλοι γείτονες μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν το περιοδικό.

Σχόλια