Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του διαρρήκτη με την πληθώρα κλοπών στη Χίο

Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβαινε κατ’ εξακολούθηση στη διάπραξη διαρρήξεων – κλοπών σε οικίες στη Χίο και συνελήφθη την στις 13 Μαΐου 2019 στη Χίο από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ) DYBSKYY (ον) VOLODYMYR του ANATOLI και της NINA, γεννηθέντα την 14.8.1976 στην Ουκρανία

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13 Ιουνίου 2019, σύμφωνα με την σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διακρίβωση της τελέσεως και έτερων αξιόποινων πράξεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου, στα τηλέφωνα 22710 81544 και 22710 81541 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια