Στην έκθεση «FoodExpo» η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Το περίπτερο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην έκθεση «FoodExpo», που πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 9 ως τις 11 Μαρτίου 2024, επισκέφθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη προώθησης προϊόντων κ. Νίκο Νύκτα.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Ελλάδας στην οποία η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει δυναμική παρουσία, με περίπτερο επιφάνειας 121,5 τ.μ. στον τομέα των τροφίμων και 40,25 τ.μ. στον τομέα των οίνων.

 Το περίπτερο της περιφέρειας επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, με τον οποίο ο περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συζητήσει γενικότερα για τα ζητήματα του Βορείου Αιγαίου.

Αμέσως μετά ο περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η παρουσία της περιφέρειας στις μεγάλες εκθέσεις αποτελεί μια σημαντική δράση εξωστρέφειας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να προωθήσουμε τα προϊόντα του Βορείου Αιγαίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συμμετέχουμε σε δύο μεγάλες εκθέσεις στην Αυστρία και στο Λονδίνο, προβάλλοντας σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου τα προϊόντα μας».