Στην Λαγκάδα περιόδευσε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Περιοδεία και σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, στην Λαγκάδα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Σταύρο Τάσσο και τον υποψήφιο δήμαρχο Χίου κ. Μάρκο Σκούφαλο. Στην σύσκεψη παραβρέθηκε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου κ. Γιώργης Αμπαζής.

«Οι υποψήφιο που στηρίζονται από το ΚΚΕ επεσήμαναν την ανάγκη να δοθεί δύναμη στο τοπικό συμβούλιο, στο δημοτικό και περιφερειακό, δύναμη στο ευρωκοινοβούλιο. Η πολιτική που βιώνει ο λαός ασκείται με ενιαίο τρόπο, άρα ενιαία και αγωνιστική χρειάζεται να είναι και η ψήφος του. Να μην αποδυναμώνει η μια ψήφος την άλλη.

Οι άλλες παρατάξεις, τόνισαν οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, παπαγαλίζουν τα γνωστά περί “ανάπτυξης”, μιλούν για “σχέδια μεγαλόπνοα” κρύβοντας την πραγματικότητα: Τη συμφωνία τους με όλες τις περικοπές στην τοπική διοίκηση και με μνημόνια και χωρίς μνημόνια είτε διοίκησαν στο δήμο στην περιφέρεια στη Βουλή.

Τέλος, σημειώθηκε από τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι στο κέντρο του αγώνα μας βρίσκονται οι λαϊκές ανάγκες. Στο κέντρο της προσοχής μας βρίσκεται το σχολείο του χωριού, ο αγροτικός γιατρός η αποχέτευση ο πολιτισμός το νερό η επένδυση των τηγανέλαιων. Όλα αυτά, παρατήρησαν, συνδέονται όλα με την πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων και των τοπικών αρχόντων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΛΑΣ.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια