Στην μάχη των εκλογών κι ο Μιχαηλίδης, δεν του πέρασε του Μηταράκη

Δεν τα κατάφερε, τελικά, να θέσει εκτός του ψηφοδελτίου της Χίου τον βασικό του αντίπαλο κ. Σταύρο Μιχαηλίδη ο κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος είχε κινηθεί συντονισμένα εδώ και αρκετό καιρό στην συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουνίου 2019, τα ψηφοδέλτια του κόμματος και στη Χίο, που περιλαμβάνει τον κ. Μιχαηλίδη, ο οποίος και εκτιμάται ότι θα δυσκολέψει τον κ. Μηταράκη στην επανεκλογή του, χωρίς να αποκλείεται να κάνει και την ανατροπή.

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2015 η διαφορά σε σταυρούς μεταξύ των κ.κ. Μηταράκη και Μιχαηλίδη ήταν 673 (Μηταράκης 4.942, Μιχαηλίδης 4.269 και ακολουθούσαν η κα Μαρία Σταυρινούδη με 1.137 και ο κ. Γιάννης Ξενάκης με 1.030).

Ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι πού θα κατευθυνθούν οι περίπου 2.200 σταυροί των δύο τελευταίων και αν οι άλλες δύο του ψηφοδελτίου, οι κες Ισαβέλλα Μπουρνιά, υπάλληλος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Βιβή Ποταμούση, φιλόλογος και δημοτική σύμβουλος Χίου, π΄ρουν αυτούς ή και περισσότερους σταυρούς και από πού (Μηταράκη ή Μιχαηλίδη;).

Στους… αδικημένους να αναφέρουμε, τέλος, ότι είναι οι κ.κ. Κώστας Τρομπούκης, του οποίου το όνομα έπαιζε δυνατά στην θέση του κ. Μιχαηλίδη αν και μάλλον ουδεμία πλέον είχε ελπίδα μετά την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στον επιθεωρητή του ΣΕΠΕ, στη Χίο, καθώς και ο Αιμιλιανός Ευαγγελινός, ο οποίος μάλλον από πολύ νωρίς είχε χάσει το… τραίνο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια