Στην συνάντηση πολιτιστικών φορέων Δ. Αττικής η Χιακή Ένωση Ελευσίνος

Στην 4η συνάντηση πολιτιστικών φορέων δυτικής Αττικής, που διοργάνωσε η περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής, από την Πέμπτη 15 έως και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, συμμετείχε με πλούσια δραστηριότητα η Χιακή Ένωση Ελευσίνος.

Το περίπτερο του Συλλόγου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, έγινε πόλος έλξης των πολλών επισκεπτών που θαύμασαν τα τοπία, τα είδη λαϊκής τέχνης, τα παραδοσιακά εκθέματα, το φωτογραφικό υλικό μιας άλλης εποχής, ενώ οι επισκέπτες γεύθηκαν την μυρωδάτη μαστίχα, το άρωμα του ούζου και τα πλούσια χιώτικα εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου.

Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου έδωσε τον δικό του ξεχωριστό τόνο και ταξίδεψε τους επισκέπτες νοερά στην φιλόξενη Χίο.

Το περίπτερο και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου επισκέφθηκαν ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταρακης, η περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου, η δημοτική αρχή της πόλης, καθώς και οι δήμαρχοι όμορων δήμων.

eleusina1eleusina2