Στην Βαρσοβία η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για προσέλκυση τουριστών

Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε με stand στο περίπτερο του ΕΟΤ, στην διεθνή τουριστική έκθεση «ΙNTERNATIONAL TRAVEL SHOW TT WARSAW 2018», που πραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία το διάστημα 22-24 Νοεμβρίου 2018.

Η Πολωνία αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά για την Ελλάδα, η οποία έχει μπει δυναμικά και στους προορισμούς του Βορείου Αιγαίου καθώς με απευθείας πτήσεις συνδέονται η Λέσβος, η Σάμος και η Χίος.

Την παραμονή της έναρξης της έκθεσης η υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας διοργάνωσε workshop με την μορφή Β2Β συναντήσεων με περισσότερους από πενήντα Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες. Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος τουρισμού και πολιτισμού κα Αγγελική Σαραντινού, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών του Βορείου Αιγαίου με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της διάχυσης της θετικής εικόνας των προορισμών μας.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν εκτός από την κα Σαραντινού, η προϊσταμένη της διεύθυνσης τουρισμού κα Αγγελική Πολυτάκη και η προϊσταμένη του τμήματος τουρισμού της Π.Ε. Χίου κα Μαρία Κόβα.

Σχόλια