Στο εργοτάξιο του Νοσοκομείου ο Παντελής Μπουγδάνος

Εξαιρετική χαρακτηρίζει την πορεία των εργασιών στο εργοτάξιο του νοσοκομείου Χίου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Μπουγδάνος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία ο αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο, δηλώνοντας:

“Η 7η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και σήμερα που η ανθρωπότητα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών απέναντι στην πανδημία του COVID-19, αποδεικνύεται η σημαντικότητα του υπέρτατου αγαθού της ανθρώπινης ζωής, η Υγεία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι αφιερωμένη στο υγειονομικό μας προσωπικό γιατρούς, ερευνητές, νοσηλευτικό προσωπικό, βοηθητικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της σκληρής μάχης παρέχοντας υψηλής ποιότητας φροντίδα στους πολίτες και παλεύοντας καθημερινά κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Επισκέφθηκα σήμερα το εργοτάξιο του νοσοκομείου στο πλαίσιο του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 3 & 4 ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ”ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”» και με χαρά διαπίστωσα την εξαιρετική πορεία της εξέλιξης των εργασιών. Η παράδοση προς χρήση των κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση τους, θα συμβάλλουν καθοριστικά στη βελτίωση της υγειονομικής θωράκισης των κατοίκων του νομού μας”.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια