Στο OPAP MARATHON EXPO 2022 η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Με απόλυτη  επιτυχία  ολοκληρώθηκε η συμμέτοχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση   OPAP  MARATHON EXPO 2022, τη μεγαλύτερη αθλητική έκθεση στην χώρα η οποία πραγματοποιήθηκε  09-12 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου. Με κεντρικό σύνθημα « Πάμε Βόρειο Αιγαίο» τα νησιά μας παρουσίασαν τις αθλητικές εκδηλώσεις τους  στους επισκέπτες της έκθεσης ενώ τα στελέχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που απάρτιζαν την αποστολή πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη Υπουργείων, Ομοσπονδιών, Οργανισμών, Συλλόγων και με αθλητικούς παράγοντες ανταλλάσσοντας απόψεις και σχεδιάζοντας μελλοντικές συνεργασίες.

Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Μεταναστευτικής κρίσης  Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο ειδικός σύμβουλός σε θέματα Αθλητισμού  Κρέτσης Βασίλης  ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού Πολιτισμού της ΠΒΑ  Χατζησταυράκης Γιώργος  και  ο διοικητικός υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης  της Π.Ε.Χίου  Μισεντσής Αντώνης .

Στο περιθώριο της Έκθεσης  οι κ. Κουρσουμπάς και Κρέτσης παρέστησαν στην κεντρική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ Authentic Talks στο ίδρυμα Νιάρχος  με υψηλούς προσκεκλημένους και κεντρική παρουσιάστρια την Χιώτισσα Παρολυμπιονίκη Κέλλυ Λουφάκη.

Τέλος στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,  διανεμήθηκαν  μπλουζάκια στους Αθλητές των νησιών μας, που το  επισκέφθηκαν με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Βόρειο Αιγαίο». Η Περιφέρεια ΒΑ ευχαριστεί θερμά για την ευγενική του χορηγία το New York College  όπως επίσης και τον με καταγωγή από την Λέσβο Ευάγγελο Χαραλάμπους διοργανωτή της έκθεση

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια