Στο Περιβόλι του Οδυσσέα με έργα Εβη Χρήστου και Ηλία Λικουρίνα

Ξεκινά τη λειτουργία του το “Περιβόλι του Οδυσσέα” από από τις 15 Ιουλίου 2020 δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επανεκκίνηση παρά με έργα των  Έβη Χρήστου και Ηλία Λικουρίνα.

Ο Έβης εκθέτει μια σειρά από ψηφιδωτά, τα οποία ανήκουν σε ευρύτερη ομάδα έργων του, με τίτλο “Γραμμές Ζωής” – “Κατά τη διάρκεια του αναγκαστικού εγκλεισμού, είχα μεγάλη ανάγκη να εκφράσω την αγωνία, το φόβο και την έλλειψη κοινωνικής επαφής. Παρόλο που συνήθως τα έργα μου αναφέρονται στην κωμικοτραγικότητα της ζωής, εντούτοις, αυτήν την περίοδο είχα ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη για την ομορφιά της ζωής, κάτι δηλαδή σαν φάρμακο απέναντι στη ζοφερή πραγματικότητα που όλοι ζήσαμε. Αυτά τα έργα ανήκουν σε μία γενικότερη ομάδα με τίτλο “ΓΡΑΜΜΕΣ ΖΩΗΣ”, λέει για τα έργα του ο Έβης Χρήστου.
Ο Ηλίας εκθέτει ζωγραφικά έργα με κύρια υλικά τις τέμπερες, το λάδι και το κάρβουνο με θεματογραφία του νησιού μας. “Τέμπερες, λάδια και κάρβουνο πάνω στον καμβά και τα ξύλινα πάνελ, δίνουν φόρμες φως και σκιά στα θέματά μου. “
Η έκθεση πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο και θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουλίου 2020. 
Ο χώρος είναι επισκέψιμος καθημερινά από τις 10 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε στην αυλή μας.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια