Στο πλευρό του επιθεωρητή του ΣΕΠΕ το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ

Καταδικάζει την ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως την χαρακτηρίζει, του γιατρού – εργοδότη και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο κ. Κώστα Τρομπούκη προς τον επιθεωρητή του ΣΕΠΕ κ. Δημήτρη Φραγκομίχαλο το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Χίου

Αναλυτικά, σημειώνει τα ακόλουθα στη ανακοίνωσή του:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Χίου ύστερα από την τραγική λεκτική και όχι μόνο επίθεση που ασκήθηκε προς τον επιθεωρητή εργασίας κ. Δημήτρη Φραγκομίχαλο από ιατρό – εργοδότη, καταδικάζει την ανάρμοστη συμπεριφορά που επεδείχθη προς τον δημόσιο λειτουργό.

Τέτοιου είδους επιθέσεις μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω σαν κοινωνία και δεν έχουν θέση σε ένα κράτος δικαίου. Ο κ. Φραγκομίχαλος επί 13 έτη που ασκεί τα καθήκοντα του επιθεωρητή εργασιακών σχέσεων στο νησί μας λειτουργεί με αντικειμενικότητα και αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν εργοδότες και εργαζόμενοι που συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Η στήριξη προς το πρόσωπο του επιθεωρητή εργασίας πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τον κόσμο της εργασίας, ώστε να μην επέλθει εργασιακός μεσαίωνα,ς αλλά και να απομονώνονται παρόμοιες χειρίστου είδους συμπεριφορές».