Στον Κάρμαντζη το “The Savage Roads with Pat Savage”

Τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφτηκε ο Καναδός Patrick Michael, τραγουδιστής και κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος “Pat Savage Band” και παραγωγός ταξιδιωτικής σειράς “The Savage Roads with Pat Savage” που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα στο Netflix, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη .

Επίκεντρο της προσέγγισής του η αγάπη για τις μηχανές μεγάλου κυβισμού οι οποίες πρωταγωνιστούν στα ταξίδια του. Επισκέπτεται ξεχωριστά μέρη ανά τον κόσμο και αποτυπώνει τη ζωή, την κουλτούρα, τον πολιτισμό και τις ομορφιές των περιοχών αυτών. Από το πρόγραμμά του δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα και η Χίος, όπου βρέθηκε με τους συνεργάτες του προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα ενός από τα επεισόδια της σειράς.

Κρίκος αυτής της αλυσίδας και ο σύλλογος Chopper Riders Club Chios που συνέβαλε στην ανάδειξη της χιακής ομορφιάς μέσα από το ταξίδι με μηχανή, ενώ ο Δήμαρχος Χίου μίλησε στον εμπνευστή και παρουσιαστή της ενδιαφέρουσας αυτής σειράς για την ιστορία, την παράδοση και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Χίου που την καθιστά μοναδικό προορισμό.