Στον συνδυασμό του Τριαντάφυλλου μεταπήδησε ο Γιώργος Κερμπάτσος

Στον συνδυασμό του κ. Κώστα Τριαντάφυλλου «Συμμαχία αξιών» μεταπήδησε ο κ. Γιώργος Κερμπάτσος, δύο μήνες μετά την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος και την αποχώρησή του από την παράταξη της Πρωτοβουλίας του κ. Μανώλη Βουρνού.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού ο κ. Τριαντάφυλλος δηλώνει ότι «ο Γιώργος Κερμπάτσος διακρίθηκε για την σοβαρότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα του σε όλες τις θέσεις που κλήθηκε να υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση στη Χίο. Είναι για την Συμμαχία Αξιών σημαντική η συμβολή του στις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Στην δήλωσή του ο κ. Κερμπάτσος τονίζει ότι «ενώνω την εμπειρία μου και τις προσπάθειές μου, με τον Κώστα Τριαντάφυλλο και την ομάδα του, με τη σιγουριά ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, μέσα από μια έντιμη και αποτελεσματική διοίκηση των δημοτικών πραγμάτων».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κερμπάτσος, που ήταν και πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ, είχε παραιτηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2019, προκαλώντας την οργή του κ. Βουρνού, ο οποίος είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ότι «λίγους μήνες πριν τις εκλογές ελπίζω η πορεία των πραγμάτων να δείξει ότι πρόκειται για μια ανθρώπινη στιγμή ή για μια άκαιρη επιλογή και όχι για μια κίνηση με πολιτική σκοπιμότητα».