Στόχος κυβέρνηση με κορμό την Νέα Δημοκρατία

Την Κυριακή δίνεται η μεγάλη μάχη και την Δευτέρα η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση με κορμό την Νέα Δημοκρατία, ήταν το κεντρικό μήνυμα της προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στη Χίο.

Το βράδυ της Πέμπτης, 17 Σεπτεμβρίου 2015, δεκάδες μέλη και φίλοι της ΝΔ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βουνακίου, στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση αυτής της αναμέτρησης, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους – όπως επισημάνθηκε από τους ομιλητές – ότι θα τελειώσει η περιπέτεια της χώρας.

nea dimokratia 004

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Νότης Μηταράκης, αφού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για όσα υποσχέθηκε και δεν έκανε, αλλά κυρίως για όσα αρνητικά έφερε η διακυβέρνησή του, συνόψισε στους παρακάτω τέσσερις βασικούς στόχους για τη Χίο:

1. Στη επέκταση του αεροδρομίου, με την ολοκλήρωση του clear way και την προώθηση των υπολοίπων αναγκαίων μελετών για την ανάπτυξή του.

2. Στην υλοποίηση της μεγάλης τουριστικής επένδυσης στα Κεραμεία Χίου.

3. Στην επανένταξη των έργων του ΕΣΠΑ, που απεντάχθηκαν από το πρόγραμμα και την υλοποίηση των έργων του ΕΣΠΑ.

4. Στην ίδρυση του ξενόγλωσσου τμήματος Ναυτιλίας, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με έδρα τη Χίο.

Ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κ. Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «σκαστή υπόθεση πολιτικής εξαπάτησης» και ως υπεύθυνο για την επτάμηνη, ατέρμονη περιδίνηση της χώρας.

Ο κ. Γιάννης Ξενάκης επεσήμανε την συσπείρωση της παράταξης από τον πρόεδρο του κόμματος κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και προέτρεψε να ρωτήσουν όλο τον κόσμο αν ήταν καλύτερα η χώρα τον Δεκέμβριο του 2014 ή σήμερα.

Η κα Πέννυ Τασσοπούλου, τέλος, αναφέρθηκε στην δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, επισημαίνοντας το φαινόμενο με τις κλειστές τράπεζες και την αβεβαιότητα και τον φόβο για την επόμενη ημέρα.

nea dimokratia 005

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια