Συλλήψεις για αδασμολόγητα τσιγάρα και ναρκωτικές ουσίες

Συνελήφθη, χθες Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020), στη Χίο, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας, Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της συλληφθείσας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1500 πακέτα με τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε, δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Χθες, επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συλληφθείς εντοπίστηκε από αστυνομικούς και σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του, ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (shisha), βάρους 30 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο δράστης είχε προμηθευτεί την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών από περιοχή της Αττικής και την προόριζε για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια