Συμμαχία Αξιών: Να μεταστεγαστεί άμεσα το ειδικό σχολείο Χίου (βίντεο)

Την άμεση μετεγκατάσταση του ειδικού σχολείου Χίου ζήτησε και δεσμεύθηκε ότι θα παρακολουθεί η Συμμαχία Αξιών σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2022.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κώστας Τριαντάφυλλος ανέλαβε την ευθύνη γιατί ως συνδυασμός δεν είχαν αναδείξει νωρίτερα το θέμα, υποστήριξε ότι με την ολοκλήρωση της μελέτης θα μπορεί το έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ όταν γίνει οριζόντια πρόσκληση και δεσμεύθηκε ότι θα παρακολουθεί το θέμα και για την άμεση μετεγκατάσταση των σχολείων αλλά και για την ένταξη του έργου κατασκευής του νέου ειδικού σχολείου.

Ο κ. Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, σημειώνοντας ότι υπάρχουν «σοβαρά ζητήματα αποτελεσματικότητας στην δημοτική αρχή. Δεν μπορεί κάποιος να είναι σε ένα γυάλινο πύργο και να θεωρεί ότι όλα τα κάνει τέλεια. Δεν ψάχνουμε εμείς τα προβλήματα, τα προβλήματα έρχονται σε εμάς και ζητούν λύσεις. Το ζήτημα είναι και το έχω πει ότι χρειάζεται λιγότερο Facebook και περισσότερη δουλειά».

Αναφορικά με τις προσλήψεις και τις πελατειακές σχέσεις, υποστήριξε ότι δεν νοείται το 2022 ο δήμος να μετατρέπει την ανάγκη των δημοτών για εργασία σε αναξιοπρέπεια με την έννοια των μη αξιοκρατικών μοριοδοτήσεων.

Αναφορικά με τη νέα προγραμματική περίοδο η Συμμαχία Αξιών θεωρεί ότι το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η διάσωση του κτιριακού αποθέματος της Χίου, συνεπώς και της πολιτιστικής μας ταυτότητας, η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, η ιδιαίτερη φροντίδα του Κάστρου σε συνεργασία όλων των φορέων και η στήριξη της περιφέρειας, ξοδεύοντας ισόποσα με το κέντρο σε έργα και υποδομές.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια