Συμμαχία Αξιών: Πλήρης ευτελισμός του δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου

Να επανέλθει στην τάξη καλεί η Συμμαχία Αξιών τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, με αφορμή τα όσα διαδραματίσθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022, στο δημοτικό συμβούλιο Χίου, τα οποία η παράταξη χαρακτηρίζει ως παρακμή. Αναλυτικά:

Στην συζήτηση για την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλαν οι πρόεδροι της δημοτικής ενότητας Ιωνίας προς την δημοτική αρχή, ο κ. δήμαρχος έχασε από νωρίς την ψυχραιμία του.

Επιτέθηκε αρχικά, στον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικό σύμβουλο της Συμμαχίας Αξιών, εκλεγμένο στην δημοτική ενότητα Καρδαμύλων, όταν ο τελευταίος τόλμησε να κάνει κριτική στην δημοτική αρχή και να ενημερώσει τους προέδρους ότι οι προτάσεις για έργα που κάνουν δεν συμπεριλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα και το ίδιο συμβαίνει και στα Καρδάμυλα.

Στην συνέχεια, βέβαια, ο εκτροχιασμός του δεν είχε προηγούμενο! Προκαλούσε τον πρόεδρο της κοινότητας της Παγίδας, για να βγουν εκτός αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου για να λύσουν τις διαφορές τους με την βία όταν εκείνος τον προκάλεσε. Το μόνο που χαρακτηρίζει τέτοιες συμπεριφορές είναι ο όρος παρακμή.

Καταδικάζουμε ανάλογες συμπεριφορές και καλούμε τον κ. δήμαρχο να επανέλθει στην τάξη!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια