Συμμετοχή και στην ARTOZA”, όπου γάμος και γιορτή η Περιφέρεια πρώτη

Έκθεση για έκθεση δεν έχει αφήσει η Περιφέρεια συμμετέχοντας σε άλλη μια με αμφίβολα για τις αντιπολιτεύσεις αποτελέσματα, με τεράστια επιτυχία για την ίδια.

Στην διεθνή έκθεση αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής “17η ARTOZA”, που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo” της Αθήνας, από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2021, συμμετείχε η Περιφέρεια.

“Η “ARTOZA” παραδοσιακά αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου στη χώρα και φέτος μετά από απουσία δύο χρόνων λόγω πανδημίας, στηριζόμενη έμπρακτα από τις Ομοσπονδίες Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών Ελλάδος, επανήλθε με ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, απευθυνόμενη κατά βάση σε επαγγελματίες.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, συμμετείχε με ένα ενιαίο περίπτερο 55 τ.μ., στο οποίο εκτέθηκαν ομαδικά, αλλά διακριτά, τα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής και ζυμαρικών, από όλα τα νησιά των 3 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Το περίπτερο της Π.Β.Α., τίμησαν με την παρουσία τους ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Βουλευτής Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου Α. Ανδρεάδου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, μεγάλος αριθμός επαγγελματιών της εστίασης και της αγροδιατροφής, καθώς και πλήθος κόσμου – καταναλωτικό κοινό.

Την ικανοποίηση του για την συνολική παρουσία τη Περιφέρειας στην “17η ARTOZA” εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Περιφέρεια.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια