Συμπαράταξη Πολιτών: Οι μεθοδεύσεις και παραλείψεις της Καλογήρου ακύρωσαν τον διαγωνισμό για τη δακοκτονία

Την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου δείχνει ως υπεύθυνη για την ακύρωση του διαγωνισμού για τη δακοκτονία, με σοβαρά αποτελέσματα για τους αγρότες ελαιοπαραγωγούς, η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου.

Σε ανακοίνωση της η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου σημειώνει: «Μετά και την  απόφαση του δικαστηρίου που ακύρωσε το διαγωνισμό της δακοκτονίας, γεγονός που μπορεί σε οδηγήσει στην καθυστέρηση της  εφαρμογής   ψεκασμών με ολέθρια αποτελέσματα για τους ελαιοπαραγωγούς ,καταγγέλλει ως αποκλειστικά υπεύθυνη, την απερχόμενη περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου . Με τις παραλείψεις και τις μεθοδεύσεις της , θέτει σε κίνδυνο για άλλη μια χρονιά την  ελαιοπαραγωγή της Λέσβου .

Θυμίζουμε ότι παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις της Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου, η ίδια ουδέποτε τοποθετήθηκε , κρυπτόμενη πίσω από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ως  να μην είχε την παραμικρή ευθύνη .

Δυστυχώς , οι τότε ανησυχίες μας , επιβεβαιώθηκαν και πλέον  απειλούν να γίνουν επώδυνη πραγματικότητα για χιλιάδες αγροτικά νοικοκυριά.

Την καλούμε έστω και την ύστατη αυτή ώρα , να αναλάβει τις βαριές πολιτικές ευθύνες που τις αναλογούν και να ενεργήσει άμεσα,  ώστε να αποτραπεί η επερχόμενη καταστροφή. Σε κάθε περίπτωση, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ από τις 3 του Ιούνη θα εργασθεί ως νέα Περιφερειακή Αρχή συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του προβλήματος»

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια