Σύμπραξη δημιουργίας: Ο δήμαρχος τα έχει κάνει όλα καλώς

Σε δημιουργία εντυπώσεων και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση αποδίδει ο συνδυασμός “Σύμπραξη Δημιουργίας” και κατ’ επέκταση η δημοτική αρχή, την κριτική που της ασκείται για τις επιλογές της στα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό.

“Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή έχουν πράξει ακέραια υπεύθυνα και αποτελεσματικά ό,τι και όσα προβλέπονται για την θωράκιση της δημόσιας υγείας στο βαθμό και το μέτρο των αρμοδιοτήτων του Δήμου (τα θέματα υγείας –ως γνωστόν- τα χειρίζονται οι αρμόδιοι φορείς), με συγκεκριμένες και καταγεγραμμένες ενέργειες από την εμφάνιση της πανδημίας μέχρι και σήμερα, με μετρήσιμα και σημαντικά αποτελέσματα. Δυστυχώς, όμως, οι μειοψηφίες το μόνο που κάνουν είναι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, μιας και δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν πέραν των φθηνών εντυπώσεων.

Άλλωστε, ο κ. Τριαντάφυλλος αρνήθηκε πομπωδώς προσφάτως, με αστείες δικαιολογίες και φτιασιδώματα την πρόταση συνεργασίας και προτίμησε να ακολουθήσει το γνωστό δρόμο του μηδενισμού και της ισοπέδωσης, αλλά και την προσφιλή τακτική των υπόλοιπων παρατάξεων που όσα δεν φτάνει η αλεπού την κάνει κρεμαστάρια.

Ο Λαός μας, βέβαια, και γνωρίζει και κρίνει και πολύ περισσότερο δεν ξεγελιέται πλέον”, αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού και η αλήθεια είναι ότι ελπίδα όλων είναι ότι, ο “λαός” δεν ξεγελιέται πια.

.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια