Συναντήσεις εικαστικών από την Φωτογραφική Λέσχη Χίου

Η Φωτογραφική Λέσχη Χίου, σε συνεργασία με 12 εικαστικούς, διοργανώνει τα εγκαίνια της έκθεσης «Συναντήσεις εικαστικών», την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00, στην οδό Κοντογιάννη 7.

Η πρώτη σειρά συναντήσεων από 26 Μαΐου έως και 17 Ιουνίου 2022 αποτελούν απόρροια μιας γόνιμης προσπάθειας να ανοίξει ένας διάλογος μεταξύ φωτογράφων και εικαστικών. Οι εικαστικοί που ζουν ή εργάζονται στη Χίο ενώνουν την καλλιτεχνική τους ευαισθησία φέρνοντας πιο κοντά στο καλλιτεχνικό έργο το φιλότεχνο κοινό.

Στόχος της έκθεσης είναι το κοινό να γνωρίσει από κοντά τα έργα των εικαστικών και η Φωτογραφική Λέσχη να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα: να ενώσει τις δυνάμεις της, με εικαστικούς από τον χώρο της γλυπτικής και ζωγραφικής.

Συμμετέχουν οι Εύα Δημητριάδου, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Μαρία –Μελουζίν Κασαπίδου, Πασχαλιά Κεραφιάδου, Σταυρούλα Κωστάκου, Ηλίας Λυκουρίνας, Ματίνα Μαυρονικόλα, Margot, Νίκος Σούττης, Αλεξάνδρα Στραβοράβδη, Γιώργος Τσορβάς, Έβης Χρήστου.

Καλλιτεχνικός σύμβουλος είναι ο Άκης Κόκκινος. Την έκθεση επιμελούνται o Γιάννης Βούλγαρης και η Άννα Φιλίππου από την Φωτογραφική Λέσχη Χίου, με την συνεργασία των συμμετεχόντων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ωράριο είναι Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή από 19:00 έως 22:00.

Μετά το πέρας της πρώτης έκθεσης, θα ακολουθήσει η 2η συνάντηση εικαστικών, με την συμμετοχή 14 εικαστικών, το διάστημα 23 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2022.