Συνάντηση Ανδρέα Μιχαηλίδη με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

Κουβέντα γύρω από όλα όσα απασχολούν τους εργαζόμενους και το εργατικό κέντρο είχαν κατά τη διάρκεια τη συνάντησης τους ο βουλευτής Χίου κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και η διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χίου την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018.

Η συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, περιέλαβε αναλυτική ενημέρωση εκ μέρους της Διοίκησης του Ε.Κ. Χίου για τα ζητήματα τα οποία απασχολούν τους εργαζόμενους στη Χίο. Μεταξύ αυτών είναι το κύριο ζήτημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπως αυτή παρέχεται από  τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας, το ζήτημα των μεταφορών από και προς το νησί μας καθώς και των υποδομών (λιμάνι, αεροδρόμιο). Εκ μέρους του βουλευτή έγινε αναλυτική ενημέρωση για τον προγραμματισμό και την πρόοδο των διαφόρων έργων τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Συζητήθηκαν, επίσης, διάφορα κλαδικά ζητήματα που απασχολούν τα σωματεία που συμμετέχουν στο Ε.Κ. Χίου.

Υπογραμμίστηκε από κοινού, τέλος, η σημασία που έχει η επικοινωνία των εργαζομένων με το βουλευτή για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ζητημάτων που τους απασχολούν.

Σχόλια