Συνάντηση για τον προγραμματισμό ανάπτυξης της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Συνάντηση ενημέρωσης με τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων για το περιφερειακό πρόγραμμα ανάπτυξης 2021 – 2025 είχε ο αντιπεριφερειάρχης προγραμματισμού κ. Παναγιώτης Χριστόφας, σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Σπιλάνης και ο κ. Νίκος Μανάβης και μέσω τηλεδιάσκεψης η κα Χριστιάνα Καλογήρου και ο κ. Στράτος Γεωργούλας, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο γεωγραφικός αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, κ. Παναγιώτης Κουφέλος και ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Απόστολος Αλατζάς.

Συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ των επικεφαλής, σχετικά με την προτεραιοποίηση των στόχων και την επικέντρωση στη μετάβαση σε ουσιαστικό αναπτυξιακό μετασχηματισμό.

Σε απαντητική επιστολή της προς τον κ. Χριστόφα η επικεφαλής της ΛΑΣ κα Αγλαΐα Κυρίτση, η οποία και δεν συμμετείχε, επισημαίνει ότι ζήτησε προσχέδιο της περιφερειακής αρχής ως βάση συζήτησης και διαλόγου, κάτι που δεν υπήρξε. Επαναλαμβάνει δε την πρόταση της ΛΑΣ να συζητηθεί το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο, με βάση την εισήγηση της περιφερειακής αρχής.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια