ΣΥΡΙΖΑ: Ανατροπή της πολιτικής που υποβαθμίζει το ΕΣΥ

Συμμετέχει και στηρίζει ενεργά τις κινητοποιήσεις για την υγεία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χίου τονίζοντας σε ανακοίνωση του ότι η υγεία είναι δημόσιο αγαθό, και πρέπει να είναι αναβαθμισμένη και προσβάσιμη στο λαό.

“Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση για την δημόσια υγεία των νησιών μας, και ιδιαίτερα για το νησί μας την Χίο, και τις μεγάλες ανάγκες που έχει το δημόσιο νοσοκομείο και τα κέντρα υγείας.

Διεκδικούμε μαζί με τους πολίτες να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις για να καλυφθούν οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να σταματήσει να υποβαθμίζει τα δημόσια νοσοκομεία και να μετατρέπει την υγεία σε προνόμιο για λίγους.

Η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και μας αφορά όλους. Προφανώς πρέπει να είναι αναβαθμισμένη, ποιοτική, προσβάσιμη για τον λαό.

Στην κινητοποίηση που θα γίνει αύριο Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στη πλατεία Βουνακίου, ώρα 12:30, συμμετέχουμε μαζικά, δυναμικά, και απαιτούμε την ανατροπή αυτής της πολιτικής που υποβιβάζει και περιθωριοποιεί το ΕΣΥ.”