ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Ως αξιωματική αντιπολίτευση θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα των πολιτών

Από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει τα συμφέροντα των πολιτών της Χίου, αναφέρει η νομαρχιακή επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή της, που έχει ως ακολούθως:

«Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι συμπολίτες μας έκαναν την επιλογή τους.

Η λαϊκή ετυμηγορία είναι για εμάς απόλυτα σεβαστή. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την λαϊκή ετυμηγορία ,απέδειξε ότι παρά την επιθυμία κάποιων για στρατηγική ήττα, αποτελεί αναμφισβήτητα τον βασικό πυλώνα του ευρύτερου προοδευτικού, αριστερού και δημοκρατικού πόλου.

Από τη θέση της υπεύθυνης αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα είμαστε εδώ, για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των ανθρώπων του μόχθου , της δημιουργίας ,όλων των συμπολιτών μας στην Χίο, τους οποίους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Συγχαίρουμε τον σύντροφο Ανδρέα Μιχαηλίδη για την επανεκλογή του και τις-ους συντρόφισσες-ους συνυποψήφιους Καλογερά –Μιχαλοπούλου Βάσω, Πειραντάκου Σεβαστή και Σέργη Φραγκίσκο ,όπως και τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ,για τον αγώνα που έδωσαν και δηλώνουμε ότι όπως την προεκλογική περίοδο πορευτήκαμε όλοι μαζί συλλογικά και συντροφικά έτσι θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια