ΣΥΡΙΖΑ κατά Ν.Δ. για το νεκροταφείο έργων στη Χίο

Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του βουλευτή της στη Χίο κ. Νότη Μηταράκη εξαπολύει η νομαρχιακή επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ανακοινώσεις Χαρίτση για τα ειδικά αναπτυξιακά έργα στη Χίο και στο Αιγαίο γενικότερα.

Αφού τονίζει ότι πρόκειται για έργα «που για χρόνια έλειπαν από τα νησιά μας και που θα προσφέρουν πολλαπλάσια αναπτυξιακή αξία στις τοπικές κοινωνίες», καθώς και «για κρίσιμες υποδομές που θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί εδώ και δεκαετίες», επιτίθεται σε Ν.Δ. και Μηταράκη, τονίζοντας:

«Αυτά βέβαια δεν τα βλέπει γιατί δεν θέλει ο κ. Μηταράκης και η Ν.Δ. Γνωρίζουμε καλά τι έκανε για τη Χίο ως υφυπουργός Ανάπτυξης, πόσο νοιάστηκε για τους Χιώτες και την νησιωτικότητα και τώρα προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο. Η Χίος ήταν γεμάτη κουφάρια ημιτελών έργων που θα τελειώσουν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνήσεις και η αυτοδιοίκηση στην Χίο, δεν νοιάστηκαν για τα ουσιαστικά   έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας αφήνοντας τη Χίο ανοχύρωτη στις σημερινές προκλήσεις και σήμερα υποκριτικά και μικροπολιτικά μας κουνούν το δάκτυλο. Ας μην μιλούν οι καταστροφείς της χώρας και του τόπου μας και πολύ περισσότερο να σταματήσουν την μιζέρια και να αφήσουν τον τόπο μας να πάει μπροστά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.